Изпрати запитване

BUSINESS & FINANCE #4.0

16май

КАКВО Е BUSINESS & FINANCE #4.0
Списание ENTERPRISE и финансов портал MoitePari.bg имат удоволствието да Ви поканят да станете част от първото издание на бизнес форум Business & Finance 4.0 - Бизнес финансиране и достъп до капитали.

ENTERPRISE и MoitePari.bg и са водещи медии в бизнес и финансови сфери. Медиите имат дългогодишен опит в организирането на успешни събития насочени към малък и среден бизнес с мисия да помагат за вземане на информирани решения и постигане на високи бизнес резултати.

Успешното управление на капиталите и свободния достъп до тях е ключов фактор за успеха на всеки бизнес. Взимането на правилните финансови решения е най-важно в управлението. Форумът Business & Finance 4.0 е събитие за иновативните, за търсещите, за можещите, за успелите. Ако Вие сте предприемач, изпълнителен директор или финансов мениджър (финансисти и счетоводители) на МСП или представител на финансова институция, заявете своето участие сега:

за да имате възможността да се срещнете лично с експерти и представители на различни банкови и финансови институции;
за да получите подробна информация за различните опции за финансиране в момента;
за да си сверите часовника с тенденциите и новостите в сектора;
ще може да се включите активно в дискусиите за FinTech приложенията за бизнеса и BlockChain иновациите;
ще може да се възпозлвате от възможноста и за развиване на практическите Ви умения за ефективното управление на оборотния капитал, като се включите в предвидения в програмата Мастър клас;
в изложбена част ще имате възможност да получите лични оферти, ефективен нетуъркинг и лични дискусии.
Доказани финансови експерти, представители на бизнеса и представители на различни бизнес асоциации и сдружения са част програмата на форума.

Аудитория:
100+ участника

Позиция висш и среден мениджмънт:
собственици, съдружник, CEO, изпълнителен директор, управител, търговски, финансов директор, финансови мениджъри и счетоводители

Тип на организацията:
подходящо за всички бизнес сектори

ИНТЕРПРЕД - БОЯНА

ИНТЕРПРЕД - БОЯНА

София, Манастирски ливади - Изток пк. 1404, ул. "Спас Соколов" 7
Виж на картата Контакти LinkedIn