Изпрати запитване

„Фестивалът Общувай“

14сеп

На 7 октомври 2023, в зала София, ще се проведе  „Фестивалът Общувай“. 

Фестивалът Общувай: 

Представяме Ви Фестивалът Общувай - събитие, предназначено да даде на хора като Вас ценни знания и практически умения, които ще имат трайно въздействие върху Вашия личен и професионален живот. 

7 професионалиста представят 7 практически семинара, сглобявайки 360-градусова перспектива на актуалните тенденции и практики в общуването! 

Защо да посетите? 

1. Разгърнете потенциала си: Този фестивал е създаден, за да Ви предостави инструментите за общуване, от които се нуждаете, за да разгърнете пълния си потенциал. От подобряване на Вашите комуникационни и лидерски способности до подхранване на Вашата креативност, този семинар ще действа като катализатор за личностно израстване. 
2. Знания от различни индустрии: Нашите експертни лектори ще споделят своите ценни знания и опит от реалния свят. Спечелете конкурентно предимство, като сте в крак с най-новите тенденции и най-добри практики директно от експертите. 
3. Свържете се със съмишленици: Свържете се с разнообразна общност от професионалисти и съмишленици, които споделят Вашата страст към общуването. Обменете идеи, сътрудничете по проекти и изградете взаимоотношения, които могат да отворят нови врати за възможности. 
4. Практически ползи: Този семинар надхвърля теорията. Ще си вземете приложими стратегии и практически изводи, които могат да бъдат незабавно приложени в ежедневието Ви. От техники за комуникация в професионалния и личния живот до ефективни подходи за решаване на проблеми, позволете ни да Ви екипираме с нови практични знания и умения. 

Подробности за Фестивала: 

 

Не пропускайте този шанс да инвестирате в себе си и в колегите си, и да се впуснете в пътешествие на самоусъвършенстване. Регистрирайте се сега, за да си осигурите място. Побързайте, местата се запълват бързо! 

Инвестирайте в бъдещето си и прегърнете възможността да учите, да растете и да просперирате. Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем на Фестивала Общувай! 

Специални предложения за покупка над 10 билета. 

Повече информация за събитието, темите, лекторите и билети тук: ОБЩУВАЙ 

Видеа на лекторите и темите им: 
Лора Арнаудпва: https://www.youtube.com/shorts/29r4kbjX8UA 
Явор Арнаудов: https://www.youtube.com/shorts/FnrZohutDko 
Ивелина Железчева: https://www.youtube.com/shorts/E4jKCBzedcY 
Лилия Христова: https://www.youtube.com/shorts/q2mhqLfkHMA 
Кристина Дойчинова: https://www.youtube.com/shorts/2_xX3lwhRXw 
Кристин Калоянова: https://www.youtube.com/shorts/6aRE1bQozDI 
Анна-Мария Пеева: https://www.youtube.com/watch?v=i4omewYsMsM 
 

ИНТЕРПРЕД - БОЯНА

ИНТЕРПРЕД - БОЯНА

София, Манастирски ливади - Изток пк. 1404, ул. "Спас Соколов" 7
Виж на картата Контакти LinkedIn