Изпрати запитване

зала G1

Капацитет седящи места:

  • П-образно: 15
  • Класна стая: 20
  • Киносалон: 30-50

Описание на залата:

Мултифункционалана зала, която е подходяща за различни бизнес срещи, обучения и презентации. Залата е подходяща за дневни, седмични и месечни мероприятия. Възможност да се оборудва като компютърна зала.

Конферентният център в ИНТЕРПРЕД-СТЦ СОФИЯ разполага с 10 зали с капацитет от 8 до 275 места.

Всички зали са оборудвани с модерна дигитална техника.

Подредби на залите: Възможността за различни конфигурации на седящите места в залите са предимството в планирането на събития при нас.

Конферентна техника: За удобство на клиентите всяка зала разполага с презентационна техника. Дигиталното конферентно оборудване е удобство при видеоконферентни връзки и презентации към отдалечени пространства. При събития с капацитет над 50 гости предлагаме озвучителна техника и професионално обслужване.

Интернет: Всяка зала разполага с високоскоростен интернет.

Услуги срещу допълнително заплащане: Система за симултанен превод и преводачески услуги, LED екрани и стени за визуализации, осветление, видеозаснемане, сценичен дизайн, мебели за сцена, поточно предаване, видеозаснемане, маркетинг и реклама, кетъринг.

Видове събития: Различни обучения, презентации, семинари, конференции, изложения, бизнес срещи са сред основните типове събития, с които ежедневно сме ангажирани. 

ИНТЕРПРЕД - БОЯНА

ИНТЕРПРЕД - БОЯНА

София, Манастирски ливади - Изток пк. 1404, ул. "Спас Соколов" 7
Виж на картата Контакти LinkedIn